Contacte

93 818 03 62 max@fusionapenedes.com

Horari oficina

Dilluns a Dijous 9 a 13h y de 16 a 19h Divendres 9 a 15h

Localització

C/ Tossa de Mar, 6 08720 Vilafranca del Penedès

Impressionant casa reformada de 478m² amb múltiples possibilitats!



A la planta baixa, trobaràs dos amplis locals de 90m² cada un, amb la possibilitat d utilitzar un d ells com a aparcament. A més, hi ha un entrepiso que encara requereix reformes, però que es pot convertir en una habitatge segons les seves necessitats i preferències.



La primera planta ha estat totalment reformada i compta amb un espai espaiós d aproximadament 150 m². Aquest pis ofereix dos dormitoris dobles, dos banys, un ampli comedor amb cuina americana, una gran sala d estar i una terrassa de 18m² amb una infinitat de possibilitats per crear el teu propi oasi a l aire lliure.



La segona planta alberga una altra propietat amb els mateixos metres quadrats, però amb una distribució diferent. Aquí hi ha tres dormitoris dobles, un dormitori individual, un bany, un trastero, un ampli comedor, una cuina office i una terrassa de 25m². La versatilitat d aquest espai et permet adaptar-se segons les teves necessitats, ja com una habitatge independent o per alquilar com una unitat separada.



La ubicació d aquesta casa és excel·lent, oferint una bona orientació i oferint comoditat en tots els aspectes. A més, la seva amplitud i les múltiples possibilitats que ofereixen es converteixen en una inversió molt atractiva.



No hi ha cap oportunitat d adquirir aquesta casa reformada amb un gran potencial. ¡Contáctanos ahora para obtener más información detallada y concertar una visita a esta propiedad impresionante!

Característiques principals

Superficie: 478 m² Dormitoris: 6 Aseos: 0 Banys: 3

localització

Video

Tour virtual

Demani informació

Demani informació sense compromís, pot posar-se en contacte amb nosaltres, estarem encantats d'atendre'l i li contestarem el més aviat.

El vostre nom (requerit)

El seu email (obligatori)

La seva Telèfon (requerit)

Indiqui'ns el que desitja

 he llegit i accepto el Avís legal i Política de privacitat